Schiphol.jpg - Het boek

Schiphol.jpg
Up in the Sky ademt Schiphol; we zijn er eigenlijk altijd en overal. Als er een evenement is, zijn we erbij en staan vooraan. Of we worden uitgenodigd om een kijkje achter de schermen te nemen op een van de vele bijzondere plekken die de nationale luchthaven rijk is. We maken foto’s van alle plekken en bundelen die in een boek: Schiphol.jpg.

Proces
Voor de zomer zijn we al begonnen met plannen. De mooiste foto’s hebben we bij elkaar gezocht. Na een grove indeling te hebben gemaakt, kwamen we met een lijst met onderwerpen die nog misten. Gedurende de zomermaanden hebben we nog een aantal fotosessies gedaan. Dankzij geweldige medewerking van de luchthaven en een aantal op Schiphol gevestigde bedrijven en maatschappijen kregen we nog meer dan ooit een kijkje achter de schermen.

Ontwerpen
Het selecteren van de mooiste foto’s uit de duizenden plaatjes was een moeilijke klus. Het aantal te vullen pagina’s hebben we opgehoogd om zoveel mogelijk moois kwijt te kunnen. Onze ontwerper had het soms moeilijk: “toch maar deze foto”, “is het niet mooier als we die foto’s verwisselen?”

Resultaat
Het resultaat mag er zijn. Een boek van 192 pagina’s volgestopt met foto’s. Als kers op de taart wilde de kersverse CEO van Schiphol, Dick Benschop, graag het voorwoord schrijven. Daar zijn we dan ook heel blij mee.

Klaar
Het drukken nam een maand in beslag. Sinds de eerste week november is het boek dan klaar en wordt het geleverd!

Bestellen
Schiphol.jpg kost 25 euro. Je kunt het via alle boekhandels en bol.com krijgen. Draag je Up een warm hart toe? Bestel het dan nu al via onze website. Je betaalt geen verzendkosten. Voor 15:00 uur besteld op werkdagen betekent de volgende dag in huis.